Skapa magiska kurser på nolltid.

Intuitiva verktyg för att utbilda och inspirera. Lika kraftfullt och flexibelt för koncernen som enkel och snabb lösning för konsulten.

Kund

Add Cream :)

Tjänster

Helhetslösning


En plattform för alla med något att berätta.

Utbildningsplattformen Add Wisdom är vår egen produkt som används för att utbilda allt från ingenjörer och piloter till hundägare och politiker. Vi har arbetat med utbildning i olika kundprojekt i över 10 år och kände att vi ville bidra med våra erfarenheter till en bransch där vi såg att det fanns potential för något nytt.

Tiotusentals personer har gått utbildningar med hjälp Add Wisdom hittills vilket har genererat miljontals kronor i intäkter för våra kunder. Det är naturligtvis fantastiskt roligt! Utvecklingen sker i Laravel och Vue med integrationer mot allt från betallösningar som Stripe och Swish till andra tjänster som exempelvis Bank-ID, ID06 och SPAR.

I takt med att arbetsmarknaden förändras i och med digitalisering och nya arbetssätt så öppnas också möjligheten för att coacha och inspirera på ett nytt sätt. Add Wisdom är en viktig del i den utvecklingen. Vill du hänga med på resan du också?


Nått spännande på g?

hello@addcream.se

Besök oss

Järnvägsgatan 8, Örnsköldsvik