Om oss

Add Cream
Vi är en digital byrå som utvecklar och lanserar produkter, tjänster och varumärken. Vi gillar design, kommunikation och budskap lika mycket som vi gillar system och kod.

Hos oss hittar du programmerare, digitala producenter, entreprenörer, strateger och galna kreatörer. Tillsammans gillar vi att hitta lösningar på stort och smått. Under åren har vi skapat mängder av webbplatser, lanserat smidiga webbshoppar, skräddarsytt användarvänliga system och marknadsfört allt från lyxbåtar till internutbildningar. Titta gärna in under Case för exempel på vad vi hjälper våra kunder med. 

Vad vi erbjuder: 

Vill du ha hjälp med en ny webbplats, logotyp, grafisk profil, foto, copy, system eller kanske se över UX-design på dina befintliga system? Eller vill du digitalisera din verksamhet med e-handel, digital marknadsföring eller se över dina systemintegrationer? Kontakta oss! Vi hjälper dig gärna. 

Förutom kundanpassade lösningar så utvecklar vi även vår egen produkt, den digitala lärplattformen Add Wisdom. Sysslar du med utbildningar eller funderar på att börja sälja kurser på nätet? Kontakta oss för ett kostnadsfritt testkonto av Add Wisdom.

Vi är glada för att meddela att ni denna vecka hittar oss på @showroomornskoldsviksforetag Instagram och Facebook. Där ska vi under veckan dela med oss av stort som smått av det som händer på vår digitala byrå. Välkommen att följa oss i vår vardag!
Spännande saker på G här på kontoret! Håll koll kommande vecka för att veta mer ✨
Idag fastnar både bilar och människor i snö här längst Norrlandskusten. Ta hand om er alla där ute!
Igår besökte våra digitala strateger Linn och Andreas yh-utbildningen @musikmakarna för en workshop om sociala medier. Alltid kul att inspirera andra. Framförallt när det handlar om att sprida ordet om framtidens låtskrivare och artister. Tack för en givande workshop @musikmakarna!
Vi är stolt fadderföretag till Isabelle, Sovann och Leo som studerar ekonomiprogrammet på gymnasiet. Idag har de presenterat sin företagsrapport av vår verksamhet på Höga Kusten Teoretiska Gymnasium. Mycket bra redovisning med intressanta reflektioner. Kul för oss att få se vårt företag med nya ögon också. Högsta betyg enligt oss!
Vår fotograf- och bildexpert Tomas har varit i farten och designat bildekor till @humanresurs_fh. På bild blir den snyggt folierad av @agrenshuset #repost
En bild säger mer än tusen ord. Ett ordspråk som må vara uttjatat men som vi tycker stämmer när vår fotograf Tomas är i farten med kameran. Genom åren har han fångat allt från snabba båtar till klassiska personalporträtt på bild.

Är du i behov av foto eller film?
Hör av dig till Tomas på tel. 0660-431803 eller mejla tomas@addcream.se.
Nytt år, nya möjligheter! Från 2018 ska programmering finnas med i kursplanen från årskurs ett i grundskolan med stort fokus på digitalisering både som verktyg i undervisning men också för att lösa problem och realisera idéer. Heja, heja! Läs mer i vårt senaste blogginlägg. Länk i bio
ARU - Ansvarig reklamutgivare

Vi är medlemmar i KOMM! och har en ansvarig reklamutgivare. På så vis kan du vara trygg i vetskapen att våra råd och lösningar, oavsett hur mycket de sticker ut, håller sig inom överenskomna ramar.

ar.u
komm
En bra vispad grädde är slagen med åttor. Det skapar ett snabbt och härligt resultat varje gång.
Våra kunder

Här har vi samlat ett urval av våra kunder från olika branscher.

Anytec
Tapetväljaren
Läkare utan gränser
Nolato
Malux
Dreamhill
Syncmusic
SPT
Örnfrakt
Nordfönster
HK Dest.
ProDacapo
Add Cream ingår i företagsgruppen JS Companies AB.