Om oss

Add Cream
Vi är en digital byrå som utvecklar och lanserar produkter, tjänster och varumärken. Vi gillar design, kommunikation och budskap lika mycket som vi gillar system och kod.

Hos oss hittar du programmerare, digitala producenter, entreprenörer, strateger och galna kreatörer. Tillsammans gillar vi att hitta lösningar på stort och smått. Under åren har vi skapat mängder av webbplatser, lanserat smidiga webbshoppar, skräddarsytt användarvänliga system och marknadsfört allt från lyxbåtar till internutbildningar. Titta gärna in under Case för exempel på vad vi hjälper våra kunder med. 

Vad vi erbjuder: 

Vill du ha hjälp med en ny webbplats, logotyp, grafisk profil, foto, copy, system eller kanske se över UX-design på dina befintliga system? Eller vill du digitalisera din verksamhet med e-handel, digital marknadsföring eller se över dina systemintegrationer? Kontakta oss! Vi hjälper dig gärna. 

Förutom kundanpassade lösningar så utvecklar vi även vår egen produkt, den digitala lärplattformen Add Wisdom. Sysslar du med utbildningar eller funderar på att börja sälja kurser på nätet? Kontakta oss för ett kostnadsfritt testkonto av Add Wisdom.

Vilka resurser! Kaffe, vatten, frukt och en hund.. Just idag har vi en fyrbent vän på besök här på kontoret.
Vi har alla njutit av solen, värmen och framförallt fläkten i sommar men nu är vi på Add Cream förväntansfulla över att se vad hösten har att erbjuda. Välkommen tillbaka till vardagen! #digitalbyrå
Vi gillar att utveckla system, webbplatser, appar, grafiska produkter och content. Men i några veckor framöver nöjer vi oss med att logga ut från våra datorer och veckla ut boken i i hängmattan. Vi ses vecka 32 igen, boostade med D-vitamin och fyllda med ny kreativitet.
Vi vill önska er alla en trevlig midsommarhelg. Fredag, midsommarafton, är kontoret stängt men vi är tillbaka på måndag igen med ny kreativ energi.
Ut på tur! Ett givande kundmöte med @anytecsweden har idag stått på schemat.
Vi har hjälpt Malux Sweden AB med branding och kommunikation i tryckta, digitala och sociala medier i flera år. Det gör oss därför glad att meddela att deras webbplats nu även finns tillgänglig på finska på www.malux.fi. Att få växa tillsammans med våra kunder - det gillar vi!
Vi har hjälpt Malux Sweden AB med branding och kommunikation i tryckta, digitala och sociala medier i flera år. Det gör oss därför glad att få meddela att deras webbplats nu även finns tillgänglig på finska. Att få växa tillsammans med våra kunder - det gillar vi!
Vårt kvarter i stan - bara en bråkdel av allt det vackra som Örnsköldsvik bjuder på. Vi önskar er alla en trevlig nationaldag! Tomas Thelin
ARU - Ansvarig reklamutgivare

Vi är medlemmar i KOMM! och har en ansvarig reklamutgivare. På så vis kan du vara trygg i vetskapen att våra råd och lösningar, oavsett hur mycket de sticker ut, håller sig inom överenskomna ramar.

ar.u
komm
En bra vispad grädde är slagen med åttor. Det skapar ett snabbt och härligt resultat varje gång.
Våra kunder

Här har vi samlat ett urval av våra kunder från olika branscher.

Anytec
Tapetväljaren
Läkare utan gränser
Nolato
Malux
Dreamhill
Syncmusic
SPT
Örnfrakt
Nordfönster
HK Dest.
ProDacapo
Add Cream ingår i företagsgruppen JS Companies AB.