Om oss

Add Cream
Vi är en digital byrå som utvecklar och lanserar produkter, tjänster och varumärken. Vi gillar design, kommunikation och budskap lika mycket som vi gillar system och kod.

Hos oss hittar du tidigare marknadschefer, KTH-lärare, entreprenörer och galna kreatörer. Tillsammans gillar vi att hitta lösningar på stort och smått. Under åren har vi skräddarsytt websystem som effektiviserat vardagen för tvättning av sopkärl, marknadsfört lyxbåtar till folk som redan har allt och hjälpt folk att välja tapeter. 

Förutom kundanpassade lösningar så utvecklar vi även vår egen produkt Add Wisdom. Titta gärna in under Case för exempel på vad vi hjälper våra kunder med. 

Add Cream växer så det knakar! Förra veckan skrev vi om vår nya medarbetare Mattias Hamberg. Stolarna runt fikabordet fortsätter fyllas på här på kontoret i Örnsköldsvik, och den här veckan har vi glädjen att introducera ännu ett nytillskott i vårt team: Daniel Sjöberg (@danielsjbrg), digital specialist och hobbybonde. Läs mer på bloggen, länk i profilen.
Tidigare i år sökte vi programmerare med “Mad Skillz” hit till Add Creams högkvarter i Örnsköldsvik, som ville vara med att utveckla framtidens webbapplikationer till våra kunder - allt från e-handelsplattformar, appar eller webbplatser.

Vi kan nu med glädje meddela att vi för några veckor sedan fick tillökning på kontoret. Med stor trumvirvel vill vi presentera Mattias Hamberg, Add Creams nyaste programmerare! Du får lära känna Mattias mer i dagens inlägg på bloggen, länk hittar du i profilen.
Denna tisdag är inte vilken tisdag som helst. Peter Püschel, som nu går föräldraledig, bjöd oss på en tysk kaka. Självklart med en stor skål välvispad grädde till!
Snart avslutar vi dagen. Vi önskar er en trevlig helg toppad med extra grädde!
Eftermiddagsfika ✌️
Adventure time!
Filmning av skogens konung. #skördare #skog #filmmaking #addcream
Fotografering i studio. Stuff för Hair. #hairstuff
ARU - Ansvarig reklamutgivare

Vi är medlemmar i KOMM! och har en ansvarig reklamutgivare. På så vis kan du vara trygg i vetskapen att våra råd och lösningar, oavsett hur mycket de sticker ut, håller sig inom överenskomna ramar.

ar.u
komm
En bra vispad grädde är slagen med åttor. Det skapar ett snabbt och härligt resultat varje gång.
Våra kunder

Här har vi samlat ett urval av våra kunder från olika branscher.

Anytec
Tapetväljaren
Läkare utan gränser
Nolato
Malux
Dreamhill
Syncmusic
SPT
Örnfrakt
Nordfönster
HK Dest.
ProDacapo
Add Cream ingår i företagsgruppen JS Companies AB.