Om oss

Add Cream
Vi är en digital byrå som utvecklar och lanserar produkter, tjänster och varumärken. Vi gillar design, kommunikation och budskap lika mycket som vi gillar system och kod.

Hos oss hittar du tidigare marknadschefer, KTH-lärare, entreprenörer och galna kreatörer. Tillsammans gillar vi att hitta lösningar på stort och smått. Under åren har vi skräddarsytt websystem som effektiviserat vardagen för tvättning av sopkärl, marknadsfört lyxbåtar till folk som redan har allt och hjälpt folk att välja tapeter. 

Förutom kundanpassade lösningar så utvecklar vi även vår egen produkt Add Wisdom. Titta gärna in under Case för exempel på vad vi hjälper våra kunder med. 

Vi välkomnar vår nya medarbetare Linn Grewell, som inte bara tågluffat i Europa i sommar, utan även ser till att den digitala produktionen går som på räls. Läs mer om hennes roll som Digital Producent på vår blogg. Länk i bio #addcream #reklambyrå #socialamedier #content #digital #strateg
Behind the scenes produktfotografering för @dockstasko
Vår skickliga programmerare Peter Püschel kan nu, efter sommarens projekt, titulera sig som växthusprogrammerare. Vill du veta mer om vad det innebär? Läs vårt senaste blogginlägg. Länk i bio #digitalbyrå #programmering #digitalisering
Äntligen har vi nya kapslar till vår kaffemaskin igen. Trevlig tisdag önskar vi på Add Cream!
Vår kollega Tomas Thelin är tillbaka på kontoret efter föräldraledighet. Att Tomas är en riktigt skarp fotograf, det visste vi redan. Att han också är en sylvass grönsaksodlare kom som något av en nyhet. Läs mer om hans nyfunna gröna fingrar, tidigare arbeten och pepp över nya foto- och filmuppdrag i vår blogg på vår hemsida. Länk finns i bio. #addcream
Fotografering för Anytec i Stockholms skärgård. #anytec #868CAB #addcream #pcmmarine
Blåsigt på havet idag, fotografering för #anytec #addcream #fotografering #norbergnilsson
Denna tisdag är inte vilken tisdag som helst. Peter Püschel, som nu går föräldraledig, bjöd oss på en tysk kaka. Självklart med en stor skål välvispad grädde till!
ARU - Ansvarig reklamutgivare

Vi är medlemmar i KOMM! och har en ansvarig reklamutgivare. På så vis kan du vara trygg i vetskapen att våra råd och lösningar, oavsett hur mycket de sticker ut, håller sig inom överenskomna ramar.

ar.u
komm
En bra vispad grädde är slagen med åttor. Det skapar ett snabbt och härligt resultat varje gång.
Våra kunder

Här har vi samlat ett urval av våra kunder från olika branscher.

Anytec
Tapetväljaren
Läkare utan gränser
Nolato
Malux
Dreamhill
Syncmusic
SPT
Örnfrakt
Nordfönster
HK Dest.
ProDacapo
Add Cream ingår i företagsgruppen JS Companies AB.