Om oss

Add Cream
Vi är en digital byrå som utvecklar och lanserar produkter, tjänster och varumärken. Vi gillar design, kommunikation och budskap lika mycket som vi gillar system och kod.

Hos oss hittar du programmerare, digitala producenter, entreprenörer, strateger och galna kreatörer. Tillsammans gillar vi att hitta lösningar på stort och smått. Under åren har vi skapat mängder av webbplatser, lanserat smidiga webbshoppar, skräddarsytt användarvänliga system och marknadsfört allt från lyxbåtar till internutbildningar. Titta gärna in under Case för exempel på vad vi hjälper våra kunder med. 

Vad vi erbjuder: 

Vill du ha hjälp med en ny webbplats, logotyp, grafisk profil, foto, copy, system eller kanske se över UX-design på dina befintliga system? Eller vill du digitalisera din verksamhet med e-handel, digital marknadsföring eller se över dina systemintegrationer? Kontakta oss! Vi hjälper dig gärna. 

Förutom kundanpassade lösningar så utvecklar vi även vår egen produkt, den digitala lärplattformen Add Wisdom. Sysslar du med utbildningar eller funderar på att börja sälja kurser på nätet? Kontakta oss för ett kostnadsfritt testkonto av Add Wisdom.

Administration blir trevligare med rätt verktyg. Vardagen blir även lite bättre när man kan fokusera på annat än tidsödande pappersexercis med utskrifter och manuellt arbete. Därför gillar vi att bygga användarvänliga webbplatser, appar och system som gör det enklare att både samla in och arbeta med sin data digitalt.
Klicka in på vår hemsida för att läsa om några av de analoga utmaningar vi löst med digitala lösningar genom åren
Är du nyfiken på ny teknik, gillar att jobba i team och öppen för nya idéer och arbetssätt? Då är du kanske vår nya kollega! Nu söker vi programmerare som vill vara med och utveckla framtidens webbapplikationer till våra kunder samt vår produkt Add Wisdom. Skicka din ansökan till work@addcream.se senast 16 november. Vi går igenom urvalet löpande. Mer info på vår hemsida.
Mycket båt på schemat denna vecka! Medan Tomas fotograferat och filmat @anytecsweden snabba båtar, deltog Andreas i båttillverkarens årliga återförsäljarträff i Stockholms skärgård. På kontoret har Linn arbetat vidare med strategi och den digitala närvaron. För vissa är båtsäsongen aldrig över, det gillar vi!
Vår kund @dockstasko har tillverkat handgjorda skor sedan 1923, ett gediget hantverk som vi har förmånen att digitalisera. Uppdraget låter oss vara såväl strategiska som kreativa - oavsett om det handlar om att designa och programmera webbshoppen, fotografera, skriva texter eller publicera och annonsera på sociala medier.

www.dockstasko.se
Andreas ville fira och bjöd kontoret på jordgubbstårta, självklart med extra grädde Trevlig onsdag! #addcream
Morgonstund har guld i mun! Det kliade i Linns fingrar när hon såg denna vy på väg till jobbet idag - som den Digitala Producent hon är, fångade hon det såklart på bild. Trevlig fredag!
Hälsning från vår fotograf Tomas - som just nu befinner sig i Stockholms skärgård och fotograferar båtar åt @anytecsweden och @ockelboboats. Båtfotografering kan vara en utmaning, vattnet rör sig och vädrets nycker kan hjälpa eller stjälpa. Men det är också det gör det som gör det spännande och kul, att ingen dag är den andra lik ute på vattnet.
Vi säger grattis till vår kund @anytecsweden som nyligen lanserat en helt ny webbplats och två nya båtar, A27C och A21. Utvecklingen av Anytecs varumärke är en kreativ process som vi stolt varit delaktiga i sedan 2011.
En bra vispad grädde är slagen med åttor. Det skapar ett snabbt och härligt resultat varje gång.
Våra kunder

Här har vi samlat ett urval av våra kunder från olika branscher.

Anytec
Tapetväljaren
Läkare utan gränser
Nolato
Malux
Dreamhill
Syncmusic
SPT
Örnfrakt
Nordfönster
HK Dest.
ProDacapo
Add Cream ingår i företagsgruppen JS Companies AB.