Om oss

Add Cream
Vi är en digital byrå som utvecklar och lanserar produkter, tjänster och varumärken. Vi gillar design, kommunikation och budskap lika mycket som vi gillar system och kod.

Hos oss hittar du programmerare, digitala producenter, entreprenörer, strateger och galna kreatörer. Tillsammans gillar vi att hitta lösningar på stort och smått. Under åren har vi skapat mängder av webbplatser, lanserat smidiga webbshoppar, skräddarsytt användarvänliga system och marknadsfört allt från lyxbåtar till internutbildningar. Titta gärna in under Case för exempel på vad vi hjälper våra kunder med. 

Vad vi erbjuder: 

Vill du ha hjälp med en ny webbplats, logotyp, grafisk profil, foto, copy, system eller kanske se över UX-design på dina befintliga system? Eller vill du digitalisera din verksamhet med e-handel, digital marknadsföring eller se över dina systemintegrationer? Kontakta oss! Vi hjälper dig gärna. 

Förutom kundanpassade lösningar så utvecklar vi även vår egen produkt, den digitala lärplattformen Add Wisdom. Sysslar du med utbildningar eller funderar på att börja sälja kurser på nätet? Kontakta oss för ett kostnadsfritt testkonto av Add Wisdom.

Julen närmar sig, år 2018 börjar lida mot sitt slut och med detta vill vi passa på att tacka alla våra kunder för det gångna året med många inspirerande möten och projekt. Nu ser vi fram emot ett nytt fantastiskt 2019 men först inväntas en härlig ledighet med nära och kära. God jul och gott nytt år!

Kontoret är stängt 24/12 - 6/1 2019 och öppnar åter den 7e januari. Om du behöver komma i kontakt med oss under mellandagarna skicka ett mejl till support@addcream.se så svarar vi så snart vi kan.
Julkänsla på topp! Glöggmys hos vår granne och hyresvärd Verkställande Byrån morgonen till ära.
Administration blir trevligare med rätt verktyg. Vardagen blir även lite bättre när man kan fokusera på annat än tidsödande pappersexercis med utskrifter och manuellt arbete. Därför gillar vi att bygga användarvänliga webbplatser, appar och system som gör det enklare att både samla in och arbeta med sin data digitalt. -

Klicka in på vår hemsida för att läsa om några av de analoga utmaningar vi löst med digitala lösningar genom åren
Är du nyfiken på ny teknik, gillar att jobba i team och öppen för nya idéer och arbetssätt? Då är du kanske vår nya kollega! Nu söker vi programmerare som vill vara med och utveckla framtidens webbapplikationer till våra kunder samt vår produkt Add Wisdom. Skicka din ansökan till work@addcream.se senast 16 november. Vi går igenom urvalet löpande. Mer info på vår hemsida.
Mycket båt på schemat denna vecka! Medan Tomas fotograferat och filmat @anytecsweden snabba båtar, deltog Andreas i båttillverkarens årliga återförsäljarträff i Stockholms skärgård. På kontoret har Linn arbetat vidare med strategi och den digitala närvaron. För vissa är båtsäsongen aldrig över, det gillar vi!
Vår kund @dockstasko har tillverkat handgjorda skor sedan 1923, ett gediget hantverk som vi har förmånen att digitalisera. Uppdraget låter oss vara såväl strategiska som kreativa - oavsett om det handlar om att designa och programmera webbshoppen, fotografera, skriva texter eller publicera och annonsera på sociala medier.

www.dockstasko.se
Andreas ville fira och bjöd kontoret på jordgubbstårta, självklart med extra grädde Trevlig onsdag! #addcream
Morgonstund har guld i mun! Det kliade i Linns fingrar när hon såg denna vy på väg till jobbet idag - som den Digitala Producent hon är, fångade hon det såklart på bild. Trevlig fredag!
En bra vispad grädde är slagen med åttor. Det skapar ett snabbt och härligt resultat varje gång.
Våra kunder

Här har vi samlat ett urval av våra kunder från olika branscher.

Anytec
Tapetväljaren
Läkare utan gränser
Nolato
Malux
Dreamhill
Syncmusic
SPT
Örnfrakt
Nordfönster
HK Dest.
ProDacapo
Add Cream ingår i företagsgruppen JS Companies AB.