Branding av Sveriges grymmaste båtar.

Allt för expeditioner, resor och vardagsutflykter. När du väljer en båt från Anytec garanteras en körupplevelse som ligger bortom det vanliga.

Kund

Anytec

Tjänster

Fotografering, Film, Design, Back-End, Front-End


Behovet 

Den svenska båttillverkaren Anytec bygger marknadens grymmaste aluminiumbåtar. Hur vet vi det? Fråga vilken kräsen båtmänniska som helst. Inför båtsäsongen 2011 fick Add Cream i uppdrag att hjälpa Anytec med varumärkesutveckling och att kommunicera produkternas kärnvärden så tydligt som möjligt till målgruppen. Flera år har gått sedan dess och samarbetet fortgår fortfarande.

Lösningen

Att förstå och förmedla de krävande båtägarnas önskemål och behov har varit en viktig nyckel till framgång. Genom åren har vi hunnit leverera allt från webbplatser och interna webbtjänster till foto, annonser, appar, kampanjer, kataloger och mässmaterial. Listan kan göras lång och fortsätter stadigt att växa. Växer gör även Anytecs närvaro och publik på sociala medier.

Resultatet

Från det att samarbetet startade har Anytec slagit försäljningsrekord – varje år. I tryckta, digitala och sociala medier förmedlar vi idag en konsekvent bild av vad Anytec ger ägaren i form av image, nytta och inte minst glädje. Trenden tycks hålla i sig, årets hela produktion såldes slut under årets första kvartal.Nått spännande på g?

hello@addcream.se

Besök oss

Järnvägsgatan 8, Örnsköldsvik