Mäklarhuset Örnsköldsvik

Mäklarhuset Örnsköldsvik
Hemtrevlig webb med smarta verktyg

Mäklarhuset Örnsköldsvik är en lokal mäklarfirma med stort engagemang för sina kunder. Vi har hjälpt Mäklarhuset Örnsköldsvik med en helt ny webbplats och ett verktyg för att automatiskt generera prospekt - alltså den broschyr du får i handen av mäklaren när du går på visning.

På den nya webbplatsen bor alla objekt ljust och fräscht med hjälp av responsiv design och den senaste tekniken via Laravel och Vue. Vi har levererat färg, form och teknik - men även stått bakom kameran i samband med personporträtt, reklambilder och drönarfilmer

Information kring fastighetsobjekt på webbplatsen hämtas med hjälp av en integration mot Vitec Express Mäklarsystem. Varje objekt kan också exporteras som ett prospekt och anpassas utifrån användningsområdet. Inför en försäljning skapas exempelvis ett prospekt som säljaren får skriva under för att intyga att informationen stämmer. Andra gånger krävs en högupplöst kopia för bästa möjliga utskriftskvalitet. Oavsett användningsområde så genereras varje prospekt snabbt och med anpassningar utifrån det aktuella objektet. Villor, lantbruk, lägenheter och kommersiella fastigheter - alla ställer dom sina egna krav på innehåll på webben och i prospekten.

Besök gärna www.maklarhuset-ornskoldsvik.se för att hitta ditt boende i Örnsköldsvik.

Integrationer: Vitec Express Mäklarsystem