PWA med driv(e).

Bosch Rexroth Hägglunds, en global ledare inom drivsystem och hydraulik, stod inför utmaningen att effektivisera sin försäljningsprocess och erbjuda sina kunder en smidigare och mer interaktiv produktupplevelse.

Kund

Hägglunds

Tjänster

Design, PWA, Back-End, Front-End


Behov & Lösning

I samarbete med Bosch Rexroth Hägglunds utvecklade vi en skräddarsydd digital försäljningsapp för att stötta försäljningsprocessen i den initiala kundkontakten. En PWA-lösning togs fram där bolagets omfattande produktsortiment beskrevs tillsammans med detaljerad information och tekniska specifikationer.

En viktig del i arbetet var också att producera ett Drive Selection-verktyg där kunder har möjlighet att fylla i sina förutsättningar och automatiskt få rekommendationer om lämpliga produkter utifrån de egna förutsättningarna och behoven. Den rekommenderade lösningen kan sen fungera som ett underlag i kundens interna process med möjlighet att spara och dela verktygets rekommendationer. Kunden kan också använda rekommendationen för att skicka en offertförfrågan direkt till Bosch Rexroth Hägglunds säljteam.

Då lösningen används i hela världen, inklusive platser med begränsade möjligheter till internetuppkoplling, har lösningen offline-stöd och kan spara inmatad data tills det att uppkoppling återfås.

Lösningen byggdes som en PWA i Laravel+Vue.


Nått spännande på g?

hello@addcream.se

Besök oss

Järnvägsgatan 8, Örnsköldsvik