Hairstuff

Hairstuff
Webbshop och system i kampen mot dåliga hårdagar

 

Bakgrund. Den norrländska och snabbväxande frisörgrossisten Hairstuff säljer och levererar hårvårdsprodukter, inredning och tillbehör till frisörsalonger i hela Sverige. Hairstuffs tidigare webbshop var helt okej och innehöll de flesta funktioner som de hade behov av. Däremot kände sig de sig alltmer styrda och begränsade. Hairstuff började efterfråga mer flexibla funktioner och ett system som de även skulle kunna använda för att automatisera sitt interna arbetsflöde. De vände sig till Add Cream för råd.

 

Lösning. I dagens digitala vardag är det inte okej att vara begränsad av ett system, tycker vi. Digitala lösningar ska möjliggöra. Inte begränsa. Resultatet av Add Creams uppdrag blev en ny webbplats och webbshop baserat på ett skräddarsytt och flexibelt system som förenklar och automatiserar både kampanj-, order-, lager- och betalningshantering. Det nya systemets huvuduppdrag är tydligt: Säkra snabba leveranser utan krångel och onödig spilltid.

 

Resultat. Idag har Hairstuff en plattform som förenklar för deras kunder att beställa varor och för Hairstuff själva att hantera beställningar, betalningar, leverans och kampanjer. För att underlätta ytterligare hanterar systemet även utskrift och sortering av lagerplocklistor, frakthantering, analys av Google- annonser, mm. Med några enkla knapptryckningar kan t.ex. nyhetsbrev med riktade kampanjer skapas och skickas ut och med en enkel import kan prislistor från externa leverantörer uppdatera prisinformationen på webbshoppen med både detaljer och undantag. Allt för en enklare vardag!

Med Hairstuffs plattform har begränsningar ersatts av möjligheter. Nu finns alla möjligheter till ett mer tidseffektivt sätt att arbeta, att ge riktigt bra kundservice och att utveckla sin verksamhet.

www.hairstuff.se

Betallösning: SveaWebPay

Integrationer: TA system Unifaun, Sello (Fyndiq & CDON), Google Shopping, Prisjakt, Pricerunner, Droshi.